MedWatch

Vækstfonden opruster før udfasning af støtte til innovationsmiljøer

Statens finansieringsfond, Vækstfonden, opruster med flere nyansættelser på området inden for tidlige investeringer som følge af regeringens plan for erhvervsfremme, der udfaser støtten til innovationsmiljøerne og centraliserer støtten til iværksættervirksomheder hos Vækstfonden og Innovationsfonden.

Foto: /ritzau/Lærke Posselt

Vækstfonden er godt i gang med at forberede sig på nye tider, når Dansk Folkepartis og regeringens reform af erhvervsfremmeordninger træder i kraft ved årsskiftet.

Med den følger nemlig en udfasning af de fire små statslige ventureselskaber i universitetsbyerne – innovationsmiljøerne – der gradvist overtages af Vækstfonden og Innovationsfonden, der således bliver de eneste statslige aktører i den fødekæde, som forsyner danske selskaber med kapital gennem investeringer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier