MedWatch

Lundbeck: Regning for studie med skizofreni-pille er betalt

Lundbecks store sats på en pille mod skizofreni er slået fejl. Ifølge forskningsdirektøren i selskabet er regningen for det studie allerede betalt, og floppet ændrer ikke på tidligere topchef Kåre Schultz' strategi om at tage større risiko. Det skriver Berlingske.

Forskningsdirektør hos Lundbeck, Anders Gersel Pedersen. | Foto: Mik Eskestad

Lundbecks studie med et skizofreni-middel er floppet, og det ser ikke ud til, at pillen bliver en succes. Til gengæld har medicinalselskabet fået en større regning for studiet, som dog er betalt, fortæller Anders Gersel Pedersen, forskningsdirektør i Lundbeck, til Berlingske.

"Regningen er betalt. Jeg kan ikke beløbet i hovedet, men det drejer sig om mange hundrede millioner," siger Anders Gersel Pedersen til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier