MedWatch

Genmab modtager blandede forventninger fra analytikere

Forsinkelse af data med Genmabs kræftmiddel Darzalex får blandet modtagelse af analytikere.

Foto: Tuala Hjarnø/Genmab

Det skriver Børsen.

Biotekselskabet Genmabs kræftmiddel fortsætter med at vise gode resultater i behandlingen af knoglemarvskræft i et nyt forsøg, kaldet Cassiopeia.

De amerikanske banker Citigroup og Jefferies fastholder optimismen for salget næste år, på trods af at resultaterne fra et andet forsøg, kaldet Maia, ikke er nået frem til dem endnu. Nordea er derimod mere skeptisk og skruer ned for salgsforventningen til kræftmidlet.

Banken påpeger vigtigheden af de kommende resultater fra Maia-studiet.

"Disse vil åbne for et nyt stort marked for Darzalex i første behandlingsforsøg af knoglemarvskræft i USA, men efter forsinkelserne er det usikkert, hvor meget salg Genmab vil kunne indtægtsføre herfra i 2019," skriver Nordea i en kommentar.

Ifølge Nordea er de netop offentliggjort resultater fra Cassiopeia-forsøget positive, men banken mener ikke, at det vil rykke ved Genmabs kurs, da der er tale om en behandlingsmetode, som ikke bruges i USA.

Nordea sænker forventningerne til topsalget af Darzalex til 58 mia. kr., hvorimod Citigroup spår topsalget til 71 mia. kr.

Jefferies venter på Genmabs Maia-studie Sydbank: Positive data kan sikre bedre momentum for Genmab-aktien Genmabs Darzalex nåede mål i første del af Cassiopeia-studie 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier