MedWatch

JPMorgan: Nye Darzalex-data kan skabe tocifrede kursudsving i Genmab-aktien

Et yderst imødeset frontline-studie med det Genmab-udviklede middel Darzalex, som der forventes data fra i de kommende måneder, kan skabe et tocifret spring eller fald i biotekselskabets aktie alt afhængig af udfaldet. Det vurderer JP Morgan ifølge Børsen.

Foto: Tuala Hjarnø/Genmab

De fleste øjne har været rettet mod data fra fase 3-studiet Maia for observatører, som følger Genmab, og det har ikke ændret sig synderligt efter biotekselskabets kapitalmarkedsdag onsdag, som ellers bød på både forskningsmæssige og kommercielle nyheder samt annonceringen af en ny teknologiplatform.

Det skriver Børsen.

Investeringsbankerne Jefferies, JP Morgan og Handelsbanken har således alle fokus på meldinger om studiet, som foretages af partneren Janssen og forventes at levere toplinjedata i de kommende måneder.

Her undersøges Darzalex, som sælges af Janssen og giver Genmab salgsprocenter i spændet 12-20 pct., som en del af en behandling til nydiagnosticerede patienter med knoglemarvskræft sammen med Celgenes Revlimid og steroidpræparatet dexamethason.

Darzalex er allerede blevet godkendt til nydiagnosticerede patienter i en anden kombination i både EU og USA i år, men da Revlimid er det foretrukne middel til kombinationsregimer mod knoglemarvskræft på det store amerikanske marked, har Maia-dataene enorm betydning for det fremtidige salgspotentiale for Darzalex.

JP Morgan vurderer ifølge Børsen, at succes i studiet kan løfte Genmab-aktien med 18 pct., mens fiasko omvendt kan medføre et kursfald på op til 20 pct. med udgangspunkt i en kurs på 1050 kr. Genmab-aktien lukkede onsdag i kurs 1072.

Genmab lancerer ny antistofplatform 

Genmab arbejder på at være klar til lancering i 2020 

Janssen vil vise, at Darzalex virker i mange - hvis ikke alle - førstelinjepatienter 

Genmab-partner får godkendt Darzalex til førstelinjebehandling i EU 

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier