MedWatch

Janssen vil vise, at Darzalex virker i mange - hvis ikke alle - førstelinjepatienter

Janssen har ambitioner om, at det Genmab-udviklede knoglemarvskræftmiddel Darzalex skal bruges til så godt som alle nydiagnosticerede patienter. Men man leder samtidig efter fremtidens behandling mod sygdommen og har for nylig startet et fase 1b/2-studie med en celleterapi udviklet af en kinesisk partner.

Foto: Janssen PR

Det amerikanske medicinalselskab Janssen, der hører under storkoncernen Johnson & Johnson, har fortsat enorme ambitioner for lægemidlet Darzalex til behandling af knoglemarvskræft, som er udviklet af danske Genmab.

Under en opdatering om sin medicinalforretning i sidste uge var Darzalex et af fire lægemidler i selskabets nuværende portefølje, som selskabets udpegde som fremtidens megablockbustere, der i 2021 skal omsætte for minimum 4 mia. dollars - eller mere end 25 mia. kr. - årligt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier