MedWatch

Jefferies løfter ALK-kursmål med 24 pct.

Det amerikanske finanshus Jefferies mener nu, at aktien for danske ALK skal koste 1055 kr. i stedet for 850 kr. Det er dog stadig lavere end den aktuelle kurs, og man fastholder sin "hold"-anbefaling.

Foto: PR, ALK

Det amerikanske finanshus Jefferies har løftet kursmålet for aktien i det danske medicinalselskab ALK-Abelló med omkring 24 pct.

Det nye kursmål lyder på 1055 kr. mod tidligere 850 kr., mens der ikke bliver pillet ved anbefalingen "hold", fremgår det af en analyse fra Jefferies.

Ifølge finanshuset er der stadig opmuntrende tegn for selskabets hustøvemidetablet, Acarizax, i både Frankrig og Japan, og den tendens kan potentielt også komme til at vise sig i USA.

"Hvis disse tendenser kan replikeres på det store amerikanske marked, kan det føre til et markant løft i omsætningen. Imidlertid fortsætter vi med at tro, at det vil tage tid, og mens vi fortsat er optimistiske for ledelsens vækststrategi, ser vi ikke den nuværende pris som et attraktivt indgangspunkt. Derfor fastholder vi "hold"," skriver Jefferies analytikere i analysen.

Indtil videre er aktien i ALK-Abelló steget mere end 55 pct. i år, og onsdag sluttede den med en stigning på 0,5 pct. til 1150 kr.

Finanshus: ALK's strategimål er opnåelige - men det går langsomt i USA

Nordea sænker anbefaling til både ALK og Lundbeck

Finanshuse hæver ALK-kursmål: Større tro på ledelsens planer

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier