MedWatch

Novo-selskab henter millionbeløb og doserer første patient i fase 1-forsøg

Det Novo Seeds-støttede biotekselskab Forendo Pharma har hentet godt 33 mio. kr. til den fortsatte udvikling af dets fase 1-kandidat. Første patient er netop doseret, og selskabet træder nu et skridt nærmere et potentielt milliardstort marked, som blandt andre medicinalgiganterne Bayer, AbbVie og Ferring også stræber efter.

Forendo Pharma, med danske Novo Seeds som storinvestor, har hentet en trecifret millionbeløb og doseret første patient i et klinisk fase 1-forsøg. Bestyrelsesformand i Forendo Pharma og investeringschef i Novo Seeds, Stephan Christau, glæder sig over udviklingen. | Foto: Privat, PR

Konkurrencen på det mulige milliardmarked for behandling af sygdommen endometriose, der rammer op mod hver 10. kvinde, spidser til, og nu sætter det finske biotekselskab Forendo Pharma, der har danske Novo Seeds som storinvestor, yderligere fart over feltet.

Således har selskabet hentet 4 mio. euro, godt 33,1 mio. kroner, i en ny kapitalrejsning, der føjer sig til de 12 mio. euro, Forendo Pharma rejste i en serie A-finansieringsrunde tilbage i 2012 og til de 5,7 mio. euro selskabet er blevet bevilget af Business Finland i årene fra 2014 til nu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier