MedWatch

Kinesisk life science-kæmpe sparer sig til bundlinjevækst i Danmark

Den kinesiske storkoncern Shanghai Chempartner, der hjælper medicinalselskaber med F&U-arbejde og produktion, tjente flere penge i Danmark i 2017 som følge af lavere personaleomkostninger. Koncernen så tidligere i år sin danske landechef hoppe til et andet kinesisk selskab, der for nylig rykkede ind i Danmark.

Foto: Colourbox

Det danske selskab Chempartner Europe, der er spydspids for den europæiske forretning i den kinesiske koncern Shanghai Chempartner, har i 2017 lagt en tredjedel til sin bundlinje, som for første gang nogensinde runder 1 mio. kr.

Chempartner Europe står for salgsaktiviteterne i Europa for sin kinesiske ejer, som udfører forskning og udvikling samt produktion på kontrakt for selskaber i medicinalindustrien, og det har sidste år givet det danske datterselskab en bruttofortjeneste på 4,24 mio. kr. Omsætningen oplyses ikke.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier