MedWatch

Kinesisk milliardselskab åbner europæisk hovedkontor i Danmark

Et af Kinas ti største selskaber inden for medicinalindustrien har valgt Danmark og Hørsholm som base for dets europæiske hovedkontor med fokus på kemisk forskning, udvikling og produktion.

Under navnet Raybow Pharma rykker det kinesiske medicinalselskab Zhejiang Jiuzhou Pharmaceuticals sin CDMO-afdeling til Danmark. | Foto: PR, Zhejiang Jiuzhou Pharmaceuticals

Det kinesiske selskab Zhejiang Jiuzhou Pharmaceuticals har udpeget Danmark som næste mål for sin globale ekspansion, og har valgt Hørsholm nord for København som base for dets europæiske hovedkontor med fokus på kemisk forskning, udvikling og produktion, den såkaldte CDMO-afdeling.

Under navnet Raybow Pharma har den kinesiske medicinalgigant allerede registreret dets danske adresse, og til at lede det europæiske hovedkvarter er valgt danske Peter Halkjær-Knudsen, der har arbejdet i kinesiske virksomheder i mere end 10 år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier