MedWatch

BMS får Opdivo godkendt i endnu en indikation

Myndighederne i USA har godkendt en ansøgning fra amerikanske Bristol-Myers Squibb for selskabets immunterapi Opdivo i en ny indikation – den sjette af slagsen.

De regulatoriske myndigheder i USA har sagt god for BMS' ansøgninger for Opdivo til behandling af en variant af småcellet lungekræft. | Foto: BMS/AP/POLFOTO/arkiv

Bristol-Myers Squibbs' immunterapi Opdivo (nivolumab) har kun været på markedet i knap fire år, men selskabet har allerede sikret sig markedsføringsgodkendelse for multi-blockbusteren inden for fem forskellige kræftindikationer. Og nu kan man føje endnu en til listen.

Fredag fik det amerikanske medicinalselskab således godkendt Opdivo til behandling af patienter i USA med småcellet lungekræft (SCLC), som har fået kemoterapi og mindst én anden linje af behandling. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier