MedWatch

Ascendis Pharma skruer op for F&U-budgettet frem mod første ansøgning

Det amerikansk-noterede biotekselskab Ascendis Pharma har hævet sine F&U-udgifter med 50 pct. i årets første kvartal, hvor man taber mere end 300 mio. kr. netto, og den udvikling vil fortsætte resten af året. Selskabet forventer toplinjedata fra et pivotalt studie med sin fremmeste lægemiddelkandidat i starten af 2019.

Foto: Colourbox

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma er noteret på Nasdaq-børsen i USA, hvor man i de seneste år har hentet store summer fra investorer, men selskabet bruger også store summer på udviklingen af sin pipeline, hvor man nu nærmer sig den første registreringsansøgning.

I de første tre måneder af 2018 har selskabet fået oparbejdet et nettounderskud på 41,4 mio. euro, eller 308 mio. kr. Det viser selskabets kvartalsregnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Magnus Heunicke er smittet med corona

Sundhedsminister Magnus Heunicke er i selvisolation i Bruxelles, efter at ministeren har fået et positivt svar på en coronatest. Han deltog i en julefrokost i Sundhedsministeriet i fredags, hvorfra der også er et andet smittetilfælde, men smittekilden er endnu ikke fastslået.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier