MedWatch

Gitte Pedersen blev sin egen chef: Der er ikke glasloft i et hus du selv bygger

Mænd i lukkede, uformelle netværk, der beskytter og forfremmer dem selv, gør det svært for kvinder at komme til tops i life science-industrien, mener Gitte Pedersen, der derfor tog sagen i egen hånd og stiftede sit eget selskab med base i New York.

Mænd i lukkede netværk, der beskytter og forfremmer dem selv, gør det svært for kvinder at komme til tops i life science industrien, mener Gitte Pedersen, adm. direktør i Genomic Expression. Her ses hun i samtale med virksomhedsentreprenøren Richard Branson.

Der hersker en udtalt kønsmæssig bias i dansk life science, hvor mænd får tilbudt de attraktive lederstillinger på bekostning af kvinder, der ellers er – mindst – lige så kvalificerede.

Det mener i hvert fald den danske ingeniør og biotekiværksætter Gitte Pedersen, der efter en lang karriere i Novo Nordisk i dag er direktør med udsigt over Manhattan, som medstifter af og øverste chef for diagnostikselskabet Genomic Expression.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier