MedWatch

Zealand-topchef: En skændsel med få kvinder på direktionsgangene

Britt Meelby Jensen er en af de få kvinder, der har fundet vej til toppen i en af life science-industriens 30 danske børsnoterede virksomheder. "Når jeg taler med unge, dygtige kvinder, gør jeg, hvad jeg kan for at inspirere dem til at turde tro på, at det kan lade sig gøre," siger hun.

”Jeg tror desværre, at alle kvinder på mit niveau kan komme med eksempler på ikke at være blevet anerkendt eller respekteret," siger Britt Meelby Jensen, adm. direktør, Zealand Pharma.

Hun er i medier og blandt kolleger blevet beskrevet som både modig, veluddannet, ambitiøs og struktureret. Hun er mor til tre, efter eget udsagt lykkeligt gift og drevet af en oprigtig interesse for at gøre en forskel, tage ansvar og fremme det bedste i sine medmennesker.

Britt Meelby Jensen har tilsyneladende mange facetter at spille på, og som adm. direktør i biotekselskabet Zealand Pharma er hun en af blot få kvinder, der bestrider en toppost i de 30 børsnoterede danske life science-selskaber, som MedWatch har kigget nærmere på.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier