MedWatch

Zealand-topchef: En skændsel med få kvinder på direktionsgangene

Britt Meelby Jensen er en af de få kvinder, der har fundet vej til toppen i en af life science-industriens 30 danske børsnoterede virksomheder. "Når jeg taler med unge, dygtige kvinder, gør jeg, hvad jeg kan for at inspirere dem til at turde tro på, at det kan lade sig gøre," siger hun.

”Jeg tror desværre, at alle kvinder på mit niveau kan komme med eksempler på ikke at være blevet anerkendt eller respekteret," siger Britt Meelby Jensen, adm. direktør, Zealand Pharma.

Hun er i medier og blandt kolleger blevet beskrevet som både modig, veluddannet, ambitiøs og struktureret. Hun er mor til tre, efter eget udsagt lykkeligt gift og drevet af en oprigtig interesse for at gøre en forskel, tage ansvar og fremme det bedste i sine medmennesker.

Britt Meelby Jensen har tilsyneladende mange facetter at spille på, og som adm. direktør i biotekselskabet Zealand Pharma er hun en af blot få kvinder, der bestrider en toppost i de 30 børsnoterede danske life science-selskaber, som MedWatch har kigget nærmere på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier