MedWatch

USA lukker for indrullering i Cignas Medicare-program

Den amerikanske regering har suspenderet yderligere indrullering i den store forsikringsudbyder Cignas Medicare-program, da selskabet igennem længere tid har været på kant med reglerne.

Thomas Borberg / Polfoto
Foto: /ritzau/Thomas Borberg

Den amerikanske regering har suspenderet yderligere indrullering af patienter i Cigna Corporations sundhedsforsikringsprogram Medicare Advantage.

Det skriver Reuters.

Det sker fordi den store udbyder af sundhedforsikringer har ”udbredte og systematiske fejl” i sit system, som forhindrer patienters adgang til medicinsk behandling.

Blandt andet tager selskabet sig ikke ordentlig af henvendelser og klager fra kunder, som bliver forment adgang til tilskud eller behandling, skriver Centers for Medicare and Medicaid ifølge nyhedsbureauet i et brev dateret 21. januar.

Problemerne udgør ”en alvorlig trussel til Medicare-patienters sundhed og sikkerhed” og har ifølge regeringsagenturet stået på i årevis.

Ifølge Reuters siger Cigna selv, at regeringens beslutning ikke vil berøre de amerikanere, som allerede er indrulleret i forsikringsudbyderens Medicare-program. Og selskabet bebuder, at det allerede er i gang med at foretage de nødvendige ændringer.

Forsikringsselskaber taber penge på Obamacare

Hospitaler overvejer egen sundhedsforsikring

Amerikanske sygekasser tilbageholdende med nyt diabetesmiddel

Hospitaler kræver undersøgelse af stor forsikringsfusion

Forsiden lige nu

Omstridt parallelimportør går konkurs

Parallelimportøren Europharma, der to gange i 2017 blev suspenderet af Lægemiddelstyrelsen, er gået konkurs. Selskabet har erkendt, at et varelager for 50 mio. kr. er usælgeligt.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier