MedWatch

Life science-afdeling bliver første nye Google-selskab

Life science-afdelingen under det nuværende Google X bliver det første selvstændige selskab under den nye organisation Alphabet, afslører folkene bag selskabet.

Marcio Jose Sanchez/AP/POLFOTO/arkiv
Foto: Marcio Jose Sanchez/AP/POLFOTO/arkiv

Teknologikæmpen Google annoncerede for nylig, at man ville lancere en ny organisation under navnet Alphabet, da koncernen hvad vokset sig så stor, at man stak i for mange forskellige retninger. Og nu har Google-folkene, så afsløret det første selskab, man vil lancere under den nye organisation.

Det skriver BioSpace.

Én af grundlæggerne af det originale Google, Sergey Brin, skriver ifølge mediet i et blogindlæg, at life science-afdelingen under det nuværende Google X bliver det første selvstændige selskab under Alphabet. Google X er et selskab, der fokuserer på forskning og udvikling inden for en række teknologiske områder.

”Jeg er glad for at kunne meddele, at life science-holdet nu er klar til at rykke videre fra vores X-laboratorium og blive et selvstændigt Alphabet-selskab med Andy Conrad som adm. direktør,” skriver Sergey Brin, der bliver President for Alphabet, mens Googles topchef Larry Page bliver adm. direktør.

”Selvom strukturen bliver anderledes, vil deres mål være de samme. De vil blive ved med at arbejde med andre life science-selskaber med henblik på at udvikle nye teknologier fra tidlig forskning og udvikling til kliniske studier og forhåbentlig ændre den måde, hvorpå vi opdager, forhindrer og behandler sygdomme,” tilføjer Sergey Brin.

Udover life science-selskabet forventes det ifølge BioSpace også, at investeringsselskabet Google Ventures, teknologilaboratoriet Google X, det originale søgemaskine-fokuserede Google og biotekselskabet Calico vil blive selvstændige selskaber under Alphabet-koncernen.

Det betyder Googles rokade for sundhedsafdelingen

Google udvikler armbånd til kliniske tests

Google Genomics tilføjer nyt værktøj til DNA-analyse

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier