MedWatch

Coloplast-konkurrent fyrer 1.500

Den amerikanske medico-kæmpe Boston Scientific vil afskedige op til 1.500 medarbejdere frem mod 2015.

Foto: COLOURBOX

En af verdens største producenter af hjerteudstyr, amerikanske Boston Scientific, gør nu klar til at tage afsked med mellem 1.100 og 1.500 medarbejdere frem mod 2015. Det oplyser selskabet ifølge Bloomberg.

Selskabet er som Coloplast producent af transvaginale "mesh-net".

Fyringerne er et led i en allerede annonceret omstruktureringsplan fra 2011, som blev udvidet i januar i år. Her oplyste Boston Scientific, at man ville skære 1.000 stillinger i år, for at skabe årlige besparelser på mellem 100 og 115 mio. dollar, skriver mediet.

Men det er altså nu blevet udvidet med yderligere 500 stillinger, og man forventer nu at skære 150 til 200 mio. dollar af driftsomkostningerne før skat i 2015.

”Programmet skal bygge videre på de fremskridt, som virksomheden har gjort i forhold til at imødekomme det økonomiske pres fra et globalt marked i konstant forandring, styrke den driftsmæssige effektivitet yderligere og støtte nye vækstinvesteringer,” oplyser selskabet ifølge Bloomberg.

Boston Scientific annoncerer sit regnskab for årets tredje kvartal sent torsdag eftermiddag dansk tid.

Læs hele historien her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 40

Zealand Pharma hentede den seneste uge 786 mio kr. gennem en rettet emission, mens biotekselskabet Biograil hev et partnerskab med den amerikanske gigant Eli Lilly i land. Og så blev der udskrevet folketingsvalg, som fik særligt ét spørgsmål til at fylde i vælgernes bevidsthed. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier