MedWatch

Kan Samsung blive en medico-aktør?

Den sydkoreanske elektronikgigant er godt på vej ind på markedet for medicinsk udstyr, hvor en række rivaler allerede begår sig.

Elektronikgiganten Samsung er godt på vej ind på markedet for medicinsk udstyr. Det skriver hjemmesiden The Motley Fool.

Siden 2010 har Samsung opkøbt medico-virksomhederne Medison, Nexus og senest NeuroLogica. Samtidig har sydkoreanerne lanceret sin egen linje af digitalt radiologisk og in-vitro diagnostikudstyr. Og det er tiltag som disse, der ifølge The Motley Fool, skal danne grundlaget for Samsungs planer om at blive blandt verdens førende medico-aktører inden 2020.

Koncernen forventer en årlig omsætning på 400 mia. dollar i 2020, og man satser på, at 2,5 pct. af den omsætning (10 mia. dollar) skal komme fra medico-området.

For at kunne konkurrere med andre teknikfirmaer på medico-markedet, som General Electrics, Philips og Siemens, vil Samsung øge sit fokus på røntgen- og ultralydsudstyr, hvor GE ellers sidder tungt på markedet pt.

Ligesom konkurrenterne forventer Samsung at bruge sin stærke position indenfor elektronik til at få fodfæste på medico-markedet, skriver hjemmesiden og tilføjer, at selskabet så sent som i den forgangne måned introducerede nogle af sine produkter på sundhedsområdet i Afrika – et tegn på at man også vil satse på udviklingsmarkeder.

Læs hele historien fra The Motley Fool her.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier