MedWatch

Ørnskov frygter opkøb

Irske Shire med Flemming Ørnskov i spidsen har hyret en investeringsbank til at hjælpe i forbindelse med potentielle opkøbstilbud.

Det irske medicinalselskab Shire Pharmaceuticals, som har danske Flemming Ørnskov i direktørstolen, frygter tilsyneladende at blive opslugt af en større koncern, og man har derfor hyret investeringsbanken Lazard som rådgiver i forbindelse med et eventuelt opkøbstilbud. Det skriver avisen The Sunday Times.

Avisen mener at vide, at Shire kan være det næste i rækken af irske selskaber, som indgår i opkøbsaftaler, efter både Elan og Warner Chilcott er blevet opkøbt i de seneste måneder. I begge tilfælde har selskaberne indikeret, at det skulle være Irlands favorable skatteforhold, der har været tungen på vægtskålen.

Avisen skriver også, at Shire tidligere på året skulle have modtaget et uformel bud fra giganten Bristol-Myers Squibb, og tidligere har også AstraZeneca været meldt interesseret.

De seneste opkøbsrygter kommer i kølvandet på en yderst positivt kvartalsrapport, hvor Shire med et salg på 1,28 mia. dollars i andet kvartal omsatte for 6 pct. mere end samme periode sidste år.

Læs mere om regnskabet her: Ørnskov vender skuden i andet kvartal

Link til artiklen fra The Sunday Times her.

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

CHMP vil fjerne 100 kopi-midler fra det europæiske marked

Efter svindel med kliniske forsøg hos den indiske CRO Synchron Research Service anbefaler lægemiddelkomiteen CHMP under det europæiske lægemiddelagentur at suspendere markedsføringstilladelser til omkring 100 generiske lægemidler på det europæiske marked.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier