MedWatch

Massefyringer i skandaleombrust selskab

Den indiske kopiproducent Ranbaxy Laboratories skiller sig nu af med 400 højtstående medarbejdere på verdensplan.

Foto: Ranbaxy Laboratories/ PR

Den indiske medicinalvirksomhed Ranbaxy Laboratories, som ejes af japnske Daiichi, står over for at skulle vinke farvel til hele 400 medarbejdere i højtstående stillinger i den nærmeste fremtid. Det skriver hjemmesiden india.com.

Ifølge unavngivne kilder er flere medarbejdere på ledelsesniveau blevet fyret fra selskabets økonomi-, F&U- og API-afdelinger (Active Pharma Ingredients). Men fyringerne vil fortsætte de kommmende seks måneder og berøre alle selskabets afdelinger verden over.

Fyringerne kommer i kølvandet på en effektiviseringsanalyse, som selskabet havde hyret Boston Consulting Group til at foretage for sig.

På kant med loven

Det indiske selskab har flere gange været på kant med loven og været i problemer med især amerikanske FDA. Det førte tidligere på året til, at Ranbaxy blev tildelt en historisk stor milliardbøde af myndighederne.

Læs også: Kopiproducent får historisk stor milliardbøde

Om de nuværende fyringer har noget at gøre med de mange problemer for selskabet vides ikke med sikkerhed, men ifølge hjemmesiden vil processen især luge ud i medarbejdere, som blev ansat før 2006.

Læs hele artiklen fra india.com her.

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier