MedWatch

God biotek-børsnotering trods broget fortid

Et biotekselskab, som ellers har en række kliniske fiaskoer på samvittigheden, har formået at rejse et større millionbeløb gennem en børsintroduktion.

Foto: Richard Drew

Biotekvirksomheden PTC Therapeutics har netop ladet sig børsnotere, og det har indbragt selskabet hele 125 mio. dollar – svarende til godt 700 mio. kroner. Det fremgår af en artikel fra FierceBiotech.

Biotekselskabet, som opererer inden for området for muskelsvindlidelsen Duchennes muskeldystrofi (DMD), har ellers en række kliniske skuffelser på samvittigheden, oplyser hjemmesiden.

Det resulterede bl.a. i, at Genzyme i 2011 trak sig fra et samarbejde med PTC Therapeutics indenfor netop DMD-området, efter skuffende resultater i et fase 2b-forsøg.

Ikke desto mindre har selskabet gang på gang vist sig i stand til at sikre nye midler, skriver hjemmesiden og peger på, at man for få måneder siden rejste 60 mio. dollar fra en række hedgefonde, venturegrupper og andre investorer.

Læs hele artiklen fra FierceBiotech her.

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier