MedWatch

God biotek-børsnotering trods broget fortid

Et biotekselskab, som ellers har en række kliniske fiaskoer på samvittigheden, har formået at rejse et større millionbeløb gennem en børsintroduktion.

Foto: Richard Drew

Biotekvirksomheden PTC Therapeutics har netop ladet sig børsnotere, og det har indbragt selskabet hele 125 mio. dollar – svarende til godt 700 mio. kroner. Det fremgår af en artikel fra FierceBiotech.

Biotekselskabet, som opererer inden for området for muskelsvindlidelsen Duchennes muskeldystrofi (DMD), har ellers en række kliniske skuffelser på samvittigheden, oplyser hjemmesiden.

Det resulterede bl.a. i, at Genzyme i 2011 trak sig fra et samarbejde med PTC Therapeutics indenfor netop DMD-området, efter skuffende resultater i et fase 2b-forsøg.

Ikke desto mindre har selskabet gang på gang vist sig i stand til at sikre nye midler, skriver hjemmesiden og peger på, at man for få måneder siden rejste 60 mio. dollar fra en række hedgefonde, venturegrupper og andre investorer.

Læs hele artiklen fra FierceBiotech her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier