MedWatch

AbbVie fyrer 100 hjerneforskere

AbbVie vil afskedige 100 forskningsmedarbejdere fra virksomhedens neurovidenskabelige afdeling, som et led i en mere omfattende omstrukturering af selskabets F&U-arbejde.

Amerikanske AbbVie fyrer nu 100 forskere fra et udviklingsprogram inden for neurovidenskab. Det oplyser unavngivne kilder ifølge biospace.com.

En talsmand for selskabet bekræfter fyringerne, men siger, at man til gengæld har planer om at tilføje 90 nye stillinger indenfor områderne for hud-, mave-tarm- og nyresygdomme.

Talsmanden meddeler samtidig, at det hele er en del af en større omstrukturering i AbbVie, som har stået på, siden selskabet blev ’spundet’ ud af Abbott Laboratories i starten af året.

I april annoncerede AbbVie massefyringer af flere hundrede salgsrepræsentanter inden for området for hjertemedicin, ligesom man for mindre end en måned siden noget overraskende annoncerede at selskabets CSO ville trække sig tilbage.

Læs også: Endnu et selskab tvinges til at skære i salgsstyrken

Læs nyheden fra Biospace.com her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier