MedWatch

Merck satser på to medicingodkendelser næste år

Den amerikanske medicinalgigant Merck håber på at opnå godkendelse til to af virksomhedens lægemidler mod hjerte-kar-sygdomme til næste år, skriver Medical News Today.

Foto: Colourbox

Merck annoncerede i går, at virksomheden satser på at få godkendt to lægemidler mod hjerte-kar-sygdomme i USA og Europa i 2013.

De to lægemidler er vorapaxar, som er et eksperimentelt lægemiddel mod blodpropper i hjertet forårsaget af åreforkalkning, og K-524A (tredaptive) til behandling af HDL-kolesterol for at forebygge vaskulære hændelser.

Virksomheden annoncerede planerne for godkendelse ved The European Society for Cardiology 2012 Congress i München for nylig.

Læs hele historien fra Medical News Today her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier