MedWatch

Sanofi trækker leukæmi-medicin tilbage

Sanofi trækker et leukæmi-middel tilbage, men forsøger samtidig at få godkendelse til, at stoffet kan bruges til behandling af multipel sklerose. Hvis det opnår godkendelse, kan midlet kan lanceres i 2013.

Foto: Sanofi/PR

Sanofi’s afdeling for sjældne sygdomme, Genzyme, trækker leukæmi-medicinen Campath tilbage, og forbereder sig samtidig på at lancere stoffet med en ændret dosering, som et lægemiddel mod multipel sklerose under navnet Lemtrada, skriver Reuters.

Tilbagetrækningen, som er et forsøg på at forhindre såkaldt ”off-label” brug af Campath som et sklerosemiddel, er allerede på vej i nogle europæiske lande og vil træde i kraft i USA d. 4. september, siger en talsmand for Genzyme.

 

Læs hele historien fra Reuters her.

Mere fra MedWatch

Lars Rasmussen advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

FDA godkender booster-vacciner til babyer

Sundhedsmyndighederne i USA har godkendt Modernas og Pfizer/Biontechs coronavaccine, der er rettet mod børn helt ned til seks måneders alderen til brug som booster.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier