Sanofi trækker ansøgning for blodpropsmedicin tilbage

Den franske medicinalvirksomhed Sanofi har netop trukket ansøgninger om markedsføringsgodkendelse for deres blodpropsmedicin Mulsevo tilbage.
Foto: Sanofi/PR
Foto: Sanofi/PR
oversat af Martin Petersen

Sanofi har tilbagetrukket deres ansøgning om markedsføringsgodkendelse for lægemidlet Mulsevo, som forhindrer blodpropper i patienter som modtager kemoterapi; en stor streg i regningen for Frankrigs største medicinproducent i deres forsøg på at bringe ny medicin til patienter.

Sanofi ”tilbagetrak frivilligt” deres globale ansøgninger for semulorapin, også kendt som Mulsevo, siger Jean-Marc Podvin, en talsmand for Sanofi, i et telefoninterview med Bloomberg. ”Vi evaluerer de næste skridt for Semulorapin for at fastslå den bedste vej at følge fremadrettet.”

Semulorapin har ikke nok fordele til at opveje de risici, der er forbundet med stoffet, besluttede et stort set enstemmigt FDA-panel d. 20. juni i år. EMA siger i en udtalelse i dag, at man har modtaget en skriftlig meddelelse om tilbagetrækningen fra Sanofi i forbindelse med ansøgningen om markedsføringsgodkendelse for Mulsevo i EU.

Læs hele historien fra Bloomberg her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også