MedWatch

Sanofi trækker ansøgning for blodpropsmedicin tilbage

Den franske medicinalvirksomhed Sanofi har netop trukket ansøgninger om markedsføringsgodkendelse for deres blodpropsmedicin Mulsevo tilbage.

Foto: Sanofi/PR

Sanofi har tilbagetrukket deres ansøgning om markedsføringsgodkendelse for lægemidlet Mulsevo, som forhindrer blodpropper i patienter som modtager kemoterapi; en stor streg i regningen for Frankrigs største medicinproducent i deres forsøg på at bringe ny medicin til patienter.

Sanofi ”tilbagetrak frivilligt” deres globale ansøgninger for semulorapin, også kendt som Mulsevo, siger Jean-Marc Podvin, en talsmand for Sanofi, i et telefoninterview med Bloomberg. ”Vi evaluerer de næste skridt for Semulorapin for at fastslå den bedste vej at følge fremadrettet.”

Semulorapin har ikke nok fordele til at opveje de risici, der er forbundet med stoffet, besluttede et stort set enstemmigt FDA-panel d. 20. juni i år. EMA siger i en udtalelse i dag, at man har modtaget en skriftlig meddelelse om tilbagetrækningen fra Sanofi i forbindelse med ansøgningen om markedsføringsgodkendelse for Mulsevo i EU.

Læs hele historien fra Bloomberg her.

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier