MedWatch

Medicinrådet fastholder nej til Spinraza fra Biogen

Trods en ny og reduceret pris fra medicinalselskabet Biogen står effekten stadig ikke mål med prisen på lægemidlet Spinraza til behandling af muskelsvind, vurderer Medicinrådet. Biogen afviser begrundelsen, som ifølge selskabets direktør ikke er baseret på facts.

Medicinrådet har på et møde sent tirsdag truffet beslutning om ikke at ville anbefale lægemidlet Spinraza som standardbehandling af den sjældne og uhelbredelige muskelsvindsygdom, spinal muskelatrofi af typen SMA type 2. | Foto: Casper Dalhoff / Jyllands-Posten

Det danske prioriteringsorgan, Medicinrådet, har på et møde sent tirsdag truffet beslutning om ikke at anbefale lægemidlet Spinraza som standardbehandling af den sjældne og uhelbredelige muskelsvindsygdom, spinal muskelatrofi af typen SMA type 2.

Det oplyser Medicinrådet i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier