MedWatch

Britiske myndigheder åbner for mulig Leo Pharma-anbefaling

Prioriteringsinstituttet NICE understreger, at det stadig er muligt for Leo Pharma at få anbefalet selskabets eksemmiddel Adtralza i Storbritannien, og de engelske sundhedsmyndigheder kigger nu på kommentarerne fra det danske dermatologiselskab.

Foto: Leo Pharma / PR

Det britiske prioriteringsinstitut NICE præciserer nu en tidligere udmelding, hvor myndigheden ikke ville anbefale Leo Pharmas middel mod atopisk eksem, Adtralza (tralokinumab).

”Vi er blevet opmærksomme på, at pressemeddelelsen omkring denne vurdering kan have skabt det upræcise indtryk, at en endelig beslutning var blevet taget af NICE,” skriver instituttet i en meddelelse, hvor det understreger, at Leo Pharma har kunne kommentere den foreløbige afvisning indtil den 4. maj, og at NICE nu skal overveje, om briterne på den baggrund skal ændre sin anbefaling om ikke at bruge Adtralza som en del af standardbehandlingen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biontech-direktører: Derfor måtte Afrika vente på coronavacciner

Tyske Biontech vil bruge de mange corona-milliarder på at hjælpe lande i Afrika med at komme både coronavirus, malaria og turberkulose til livs, men alligevel stod kontinentet langt nede i køen, da de første coronavacciner skulle distribueres. MedWatch har spurgt hvorfor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier