MedWatch

Brancheforeninger hilser åbning for udenlandsk arbejdskraft velkommen

Det vækker begejstring hos Medicoindustrien og Lægemiddelindustriforeningen, at statsministeren i sin nytårstale åbnede døren på klem for øget adgang til udenlandsk arbejdskraft med særlige kompetencer for virksomhederne.

Peter Huntley, direktør i Medicoindustrien, hilser velkommen, at statsministeren i sin nytårstale åbnede døren på klem for øget adgang til udenlandsk arbejdskraft med særlige kompetencer for virksomhederne. | Foto: Medicoindustrien / PR

Medicinal- og medicobranchen skriger ligesom det øvrige erhvervsliv på mere arbejdskraft, og måske venter der mere af den slags udefra i den nærmeste fremtid.

I sin nytårstale sagde statsminister Mette Frederiksen (S) i hvert fald, at regeringen ”er villig til at diskutere” mere udenlandsk arbejdskraft, og det er en udmelding, der vækker begejstring hos brancheforeningerne Medicoindustrien og Lægemiddelindustriforeningen, Lif.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier