MedWatch

Medicintilskudsnævn affejer anke fra Novo Nordisk: Færre skal behandles med Fiasp

Medicintilskudsnævnet har ikke lyttet til kritikken fra Novo Nordisk af en foreslået ændring i tilskuddet til insulinbehandling, der vil reducere adgangen til det hurtigtvirkende insulin Fiasp.

En tur på apoteket kan fremover bliver dyrere for brugere af Novo Nordisks Fiasp. Medicintilskudsnævnet har nemlig indstillet til, at færre skal have tilskud til behandlingen. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Lægemiddelstyrelsen har modtaget Medicintilskudsnævnets endelige anbefaling til en revurdering af tilskuddet til insuliner - og de er ikke gode nyheder for Novo Nordisk.

Medicinalselskabet har nemlig ikke haft held til at overbevise tilskudsnævnet om, at det vil være forkert at ændre tilskuddet til det hurtigtvirkende insulin Fiasp fra generelt tilskud til et generelt klausuleret tilskud, som Medicintilskudsnævnet tidligere har foreslået.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier