MedWatch

Tidligere godkendelseschef blåstemplede Bavarians vaccinekandidat for regeringen

Regeringens beslutning om at støtte Bavarian Nordics mulige vaccine mod covid-19 hviler på en analyse af prækliniske data. Det fortæller tidligere chef i Lægemiddelstyrelsen Steffen Thirstrup, der personligt har vurderet vaccinekandidaten for Sundhedsministeriet.

Steffen Thirstrup arbejder som konsulent i en virtuel enhed i svenske NDA Regulatory Services. Derfor arbejder han typisk fra hjemmet i Værløse men nyder også nogle gange fleksibiliteten til at arbejde fra et sommerhus. | Foto: PRIVATFOTO

De indledende resultater omkring Bavarian Nordics vaccinekandidat mod coronavirus er positive, men det er alligevel noget af en lottokupon, som regeringen har valgt at kaste op mod 800 mio. kr. efter.

Regeringens beslutning om at støtte den mulige vaccine finansielt gennem et fase 3-forsøg er nemlig truffet på baggrund af en uvildig undersøgelse af prækliniske data, som derfor alene skulle beskrive vaccinens potentiale ud fra den valgte vaccineteknologi og resultater fra dyreforsøg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier