MedWatch

Efter Bavarian-kontrakt: Regeringen forfølger stadig udenlandske vaccineaftaler

Selvom regeringen netop har underskrevet en aftale med Bavarian Nordic, satser statsminister Mette Frederiksen (S) fortsat på også at etablere et vaccinesamarbejde med andre lande. Professor kalder tidligere rejse til Israel for mislykket, og tidligere ekspertpanel vurderede landet som uduelige til vaccineproduktion, men regeringen fastholder, at det er den helt rigtige samarbejdspartner.

Der er ikke sluppet meget ud om resultaterne af Mette Frederiksens (S) vaccinebesøg i Israel i foråret, men regeringen oplyser, at der fortsat arbejdes videre med ambitionerne om et internationalt vaccinesamarbejde.

Det er særdeles sparsomt, hvad statsminister Mette Frederiksen (S) har været ude og fortælle befolkningen om sin rejse til Israel i foråret, hvor hun mødtes med landets premierminister Benjamin Netanyahu og den østrigske forbundskansler Sebastian Kurz.

Ambitionen var dog overordnet at forfølge et samarbejde om en fremtidig vaccineproduktion og pandemi-beredskab, og regeringen understreger nu, at den - på trods af en nyligt underskrevet kontrakt med danske Bavarian Nordic - stadig også satser på et samarbejde med udenlandske aktører.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier