MedWatch

Novo-selskab øger eksponering mod kapitalfonde

Novo Capital Investors, der er blev stiftet for få dage siden, skal reflektere ny strategi, siger Morten Beck-Jørgensen, managing partner i Novo Holdings.

Foto: Novo Holdings / PR

Novo Holdings vil i fremtiden øge sin eksponering mod kapital- og venturefonde.

Det skriver KapitalWatch, som beskriver, at Novo Holdings for nylig stiftede selskabet Novo Capital Investors, der netop skal afspejle en ny strategi inden for finansielle investeringer, og som nu skal varetage en større og bredere portefølje.

"Vi har i Novo Holdings netop ændret navnet på afdelingen, der varetager vores bredere investeringsportefølje uden for life-science-sektoren, fra Financial Investments til Novo Capital Investors. Det er for at reflektere vores nye strategi på området, hvor vi fremadrettet vil varetage en bredere og større portefølje af investeringer end tidligere, herunder en øget eksponering mod private equity, venture og real assets," siger Morten Beck-Jørgensen, managing partner i Novo Holdings, til KapitalWatch.

Han tilføjer, at Novo Capital Investors er bredt diversificeret uden for life science, og at real assets (fysiske aktiver, red.) fremover vil blive en større del porteføljen.

Novo Holdings er den ultimative majoritetsejer af Novo Nordisk og varetager Novo Fondens investeringer. Ved indgangen til 2020 udgjorde Novo Holdings investeringer uden for life science i alt 62 mia. kr. svarende til omkring halvdelen af selskabets samlede investeringsportefølje.

Novo Holdings øger sats på amerikansk øjenselskab – fører an i 359 mio. kr. stor kapitalindsprøjtning

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier