Ny klynge får 13 mio. kr. fra Erhvervsfremmebestyrelsen

Den kommende superklynge for life science-branchen modtager den syvendestørste bevilling fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, der i dag har fordelt 160 mio. kr.
Foto: Johannes Skov Andersen POL
Foto: Johannes Skov Andersen POL

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har torsdag fordelt de første millioner, der der skal holde de nationale erhvervsklynge kørende i de første to leveår.

Det skriver bestyrelsen i en pressemeddelelse, hvor det blandt andet fremgår, at life science-klyngen, der har fået navnet Danish Life Science Cluster, modtager i alt 13 mio. kr. til de kommende år.

I alt har erhvervsfremmebestyrelsen støttet de 14 nye, nationale klynger med 160 mio. kr., der skal gå til klyngernes arbejde for at styrke samarbejde mellem forskere og virksomheder med det mål at få mere innovation ud i samfundet.

Danish Life Science Cluster får hovedsæde i København men skal samtidig også have "tilstedeværelse" i universitetsbyerne Aarhus, Odense og Aalborg.

Partnerskabet bag klyngen tæller blandt andet Danmarks fem største universiteter, fem GTS-institutter, de fem danske regioner, de danske kommuner samt seks branche- og erhvervsorganisationer, der tilsammen repræsenterer mere end 500 både små og store virksomheder i sektoren samt eksisterende klyngeorganisationer.

National klynge for life science godkendt Superklynge er resultatet af indrømmelser i sidste øjeblik Aktører når til enighed om national life science-klynge med hovedsæde i København

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også