MedWatch

Lif om el-drevne firmabiler: "Grønne køb skal ikke altid kunne betale sig på 25-øren"

Brancheorganisationen Lif skubber på for en grøn udskiftning i life science-selskabernes dieseldrevne vognparker og arbejder målrettet på at forbedre de økonomiske incitamenter for virksomhederne, selvom Lif anerkender, at en klimavenlig omstilling ikke altid behøver at være en økonomisk fordel.

Kasper Lindgaard har relevant politisk erfaring som tidligere kontorchef i Erhvervsministeriets life science-kontor, når han efterlyser flere økonomiske incitamenter fra politisk side til at købe elbiler for virksomhederne. | Foto: Lif / PR

Lægemiddelindustriforeningen, Lif, har ingen holdning til, om brancheorganisationens medlemmer og andre life science-virksomheder skal vente på bedre rammevilkår til at købe el- eller hybridbiler eller bare komme i gang med udskiftningen af de mange dieselbiler, som selskaberne typisk leaser til deres sælgere og andre medarbejdere.

Det fortæller afdelingschef i Lif, Kasper Lindgaard, efter at MedWatch beskrev mange af de udfordringer, som de life science-virksomheder, der kaster sig ud i omstillingen, oplever.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier