MedWatch

Løkke udskriver folketingsvalg

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) udskriver folketingsvalg. Det skal afholdes grundlovsdag 5. juni.

Lars Løkke Rasmussen. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Fra Folketingets talerstol har statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) netop udskrevet valg til Folketinget.

Valget skal afholdes grundlovsdag onsdag 5. juni.

Lars Løkke Rasmussen fremhævede, hvordan hans regering har lavet aftaler med alle partier i Folketinget inden for alt fra velfærd, sundhed og den grønne omstilling.

"Alt det er vi enige om. Men en grøn indsats, en god velfærd, et Danmark hvor alle er med og investeringer i sundhed, det kræver jo alt sammen en solid økonomi. Det er ikke nok at lægge en ønskeliste frem. Økonomien skal være i balance. Det er nemmere at blive enige om ønskerne end at betale for dem," siger Lars Løkke Rasmussen.

Nu bliver der plads til at diskutere Europapolitik både hver for sig og sammen, lyder det fra statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Det bliver en relativt lang valgkamp, og det er en fordel, sagde statsministeren.

"En lang folketingsvalgkamp giver os god tid til at debattere partierne imellem, statsministerkandidaterne imellem, så danskerne får et klart billede af, hvem der er bedst til at lede Danmark," lød det fra Lars Løkke Rasmussen.

Denne artikel er leveret af MedWatchs søstermedie PolicyWatch.

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier