MedWatch

Copenhagen Medical vil åbne laboratorier og sundhedsklinikker

Copenhagen Medical er på vej med 10 sundhedshuse samt to egne laboratorier, der skal tilbyde danskerne test af kønssygdomme, vaccinationer, generelle sundhedstjek og meget andet.

Adm. direktør Jeppe Handwerk har nye store planer for sit diagnostikselskab Copenhagen Medical, som fremover vil have en fast rolle i det danske sundhedssystem. | Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

De fleste i Region Hovedstaden har efterhånden været i kontakt med Copenhagen Medical, når de har fået en kviktest for coronavirus i løbet af de seneste pandemi-år. Nu søsætter diagnostik-virksomheden imidlertid en ny forretningsplan, hvor den vil i kontakt med endnu flere danskere i en fast og blivende rolle i det danske sundhedssystem.

Copenhagen Medical vil nemlig i løbet af de kommende måneder åbne dørene til virksomhedens helt egne sundhedsklinikker, som borgerne kan bruge på en række områder i stedet for eksempelvis at gå til lægen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier