MedWatch

Julefrokostsæsonen skaber stor efterspørgsel hos udbydere af coronatest

Udbydere af coronatest oplever i disse uger stor efterspørgsel fra virksomheder, der ønsker at teste ansatte inden årets julefrokost. Hos PCR-testudbyderen Pentabase er ca. 40 pct. af alle bookinger i øjeblikket relateret til firmajulefrokoster.

Foto: Mads Nissen/STF

December er for mange virksomheder lig med store firmajulefrokoster, og i en tid, hvor coronavirus fortsat viser tænder, skaber det stor efterspørgsel hos landets udbydere af coronatest.

"Den her weekend, som vi kommer hen til, der har vi rigtig, rigtig mange bookinger. Og selvfølgelig er det ikke alle, der er ude i så god tid, at de har lavet bookinger til næste weekend, men vi kan også se en del bookinger til næste weekend," fortæller stifter samt adm. direktør hos PCR-testudbyderen Pentabase, Ulf Bech Christensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier