MedWatch

Bioporto-topchef holder covid-19-test ud i strakt arm: "Kan være alt eller intet"

Adm. direktør i Bioporto, Peter Mørch Eriksen, vil ikke lancere diagnostikselskabets håb om en hjemmetest for covid-19, med mindre produktets sensibilitet adskiller sig positivt fra andre test på markedet. Derfor indregner Bioporto ingen indtjening fra testen i sine forventninger, da den enten vil være et potentielt guldæg eller omvendt ender på bunden af skraldespanden.

Bioportos adm. direktør Peter Mørch Eriksen har holdt virksomheden kørende gennem et svært coronaår med forsinkelser, faldende omsætning men også flere besparelser. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Coronapandemien og kampen mod virussen verden over har forsinket de studier i Californien, hvor det danske diagnostikselskab Bioporto tester en hurtig spyttest for covid-19, som folk forhåbentligt vil kunne tage selv i hjemmet.

Virksomhedens adm. direktør Peter Mørch Eriksen spejder derfor stadig længselsfuldt i horisonten efter data fra de studier, og han vil ikke indregne nogen omsætning fra testen i Bioportos forventninger til det kommende år, før han har set resultaterne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier