MedWatch

Fransk laboratoriegigant opruster i Danmark med nyt laboratorie og ny coronatest

Den danske afdeling af laboratoriekoncernen Eurofins udvider laboratoriekapaciteten og lancerer nye tests, som kan spore de nye og mere smitsomme coronamutationer, som netop nu er årsag til forlængede restriktioner og fortsat nedlukning af store dele af erhvervslivet.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Julefreden og nytåret blev spoleret af den ny variant af coronavirus, der opstod i England, og som nu også har gjort sit indtog i Danmark, hvor den i årets første uger har spredt sig med hastig fart med forlængede restriktioner og fortsat nedlukning af det meste af samfundet til følge.

Behovet for at kunne identificere og spore de nye coronamutationers udbredelse hurtigt og præcist i Danmark, så smitteopsporingen og -inddæmningen bliver endnu mere effektiv, er derfor udtalt som ikke før set.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier