MedWatch

Medicoselskab fra Aarhus scorer 48 mio. kr. og lægger an til USA-indtog

Cercare Medical har hentet godt 48 mio. kr. til videreudvikling og kommercialisering af en ny teknologi, der bruger kunstig intelligens til at læse og forstå MR- og CT-scanninger. Et USA-indtog er på trapperne, lyder det fra adm. direktør Jeppe Øvli Øvlesen.

Foto: Cercare Medical / PR

En stor pose penge er landet på bordet hos Aarhus-selskabet Cercare Medical, som står bag en ny teknologi, der ved hjælp af algoritmer og kunstig intelligens skal gøre det lettere for læger at læse og forstå MR- og CT-scanninger.

Selskabets hovedaktionær og en række nye investorer har således kastet 6,5 mio. euro, svarende til 48,4 mio. kr. efter Cercare Medical, der har serieiværksætteren Jeppe Øvli Øvlesen som adm. direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier