MedWatch

Chemometecs nye topchef træder til efter nytår: "Jeg glæder mig meget"

Steen Søndergaard, der skal erstatte Chemometecs fyrede adm. direktør Michael Eising, træder til i sit nye job den 2. januar, skriver Chemometec i en pressemeddelelse.

Steen Søndergaard, kommende adm. direktør i Chemometec. Foto: Chemometec / PR

Den nye Chemometec-topchef Steen Søndergaard, der tager over efter chokfyringen af adm. direktør Michael Eising, står klar til at gribe roret, så snart det nye år er skudt ind.

Det skriver Chemometec i en pressemeddelelse.

I samme ombæring kommenterer Steen Søndergaard for første gang på direktørskiftet i en skriftlig udtalelse:

"Jeg glæder mig meget til at komme om bord i Chemometec og sammen med den øvrige organisation at fortsætte den spændende rejse, som virksomheden er ude på," skriver Steen Søndergaard.

"Over de seneste år er det lykkedes for Chemometec at opnå ganske imponerende resultater, blandt andet båret frem af en stærk produktportefølje og en vellykket satsning på det store amerikanske marked. Det skal vi bygge videre på, og vi skal effektivt søge at udnytte det store potentiale, som er til stede inden for Chemometecs forretningsområder – især inden for den såkaldte cellebaserede immunterapi, hvor Chemometecs celletællingsprodukter har stor succes," skriver han videre.

Det er således især celleterapiselskaber, der benytter Chemometecs celletællere i fremstillingen af terapierne. Det gælder eksempelvis Novartis og Gilead, der står bag CAR-T-celleterapierne Kymriah og Yescarta mod kræft.

"Samtidig skal vi fortsætte den fornyelse og udvidelse af Chemometecs produktporteføjle, som er i fuld gang, så vi kan imødekomme kundernes stigende efterspørgsel efter analyseinstrumenter af høj kvalitet," skriver Steen Søndergaard.

Chemometec har blandt andet en opfølger til selskabets klart bedst sælgende produkt, celletælleren NC-200, på trapperne.

I pressemeddelelsen skriver bestyrelsesformand Preben Kønig, at han sætter pris på, at det er muligt for Steen Søndergaard at træde hurtigt til.

"Vi er glade for, at Steen Søndergaard kan tiltræde allerede lige efter nytår og ser frem til at byde ham velkommen i Chemometec," skriver Preben Kønig.

Chemometec-formand fyrede chefen: "Det er de færreste skilsmisser, der er lykkelige"

Chemometec sætter navn på afløser for fyret topchef

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier