MedWatch

Chemometec-formand fyrede chefen: "Det er de færreste skilsmisser, der er lykkelige"

Preben Kønig, der er formand for Chemometecs bestyrelse, fortæller, at selskabets adm. direktør Michael Eising blev fyret, fordi han tilbragte for lidt tid på hovedkontor i Allerød.

Advokat Preben Kønig, bestyrelsesformand i Chemometec, her fotograferet i 2008 ved den tidligere Farum-borgmester Peter Brixtoftes retssag. | Foto: Mik Eskestad / Jyllands-Posten / Ritzau Scanpix

Det var et chok for investorerne, da Chemometec fredag i en ordknap fondsbørsmeddelelse fortalte, at selskabets bestyrelse havde besluttet at fyre adm. direktør Michael Eising, der har stået i spidsen for en 71-dobling af aktiekursen, en firedobling af omsætningen og en 36-dobling af overskuddet.

Først var der ingen forklaring på fyringen, hvilket fik investorerne til at frygte det værste og sende aktien ned med 20 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier