MedWatch

Unge life science-talenter varsler livsfarlige nervesygdomme med nyt armbind – får 50.000 kr. af medicinalgigant

Nystartede Paragit Solutions har udviklet et armbind, der kan opdage tidlige symptomer på sygdomme i bevægeapparatet og dermed stille tidlige diagnoser af f.eks. Parkinsons Sygdom. Onsdag blev de hædret med ære, anerkendelse og 50.000 kr. fra medicinalselskabet Bristol-Myers Squibb og Fonden for Entreprenørskab.

Paragit Solutions har udvikling et produkt til tidlig diagnosticering af hjernelidelser. Fra Venstre: Mohammad Filfil, adm. direktør, Li Ren Ou, finansdirektør, Wahib Abboud, marketingchef og Arvan V. Maani, teknisk direktør | Foto: Mikal Schlosser

Muskelstivhed, usikker gang og konstant rystende hænder gør tilværelsen for patienter med Parkinsons smertefuld og uden udsigt til en kur så meget desto mere invaliderende.

Det gælder de 800 danskere, der hvert år modtager diagnosen, og jo senere sygdommen opdages, jo flere af de afgørende nerveceller i hjernen er da blevet dræbt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Evaxion sparer stort millionbeløb til klinisk forsøg gennem MSD-partnerskab

Efter Evaxion har indgået en samarbejdsaftale med amerikanske MSD, som stiller sit blockbuster-middel Keytruda frit til rådighed i et fase 2b-forsøg, står det danske biotekselskab til at spare i omegnen af 50 mio. kr. uden at skulle afgive nogen kommercielle rettigheder til en mulig kombinationsbehandling.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier