MedWatch

Unge iværksættere får 50.000 kr fra fond og medicinalgigant

Unge life science-iværksættertalenter blev onsdag hyldet for deres lovende forretningskoncepter ved uddelingen af det årlige Life Science Grant, som medicinalselskabet Bristol-Myers Squibb og Fonden for Entreprenørskab står bag.

To unge iværksætter-teams blev onsdag hædret og belønnnet med 50.000 kr. af BMS og Fonden for Entreprenørskab for deres projekter, der sigter mod at behandle depression og bekæmpe urinvejsfunktioner. | Foto: Privat

To life science-projekter til henholdsvis behandling af depression og bekæmpelse af urinvejsfunktioner er onsdag eftermiddag blevet belønnet med hver 50.000 kr. til den videre udvikling af deres forretningskoncepter.

Bag de to legater står medicinalselskabet Bristol-Myers Squibb og Fonden for Entreprenørskab, som i samarbejde med Københavns Universitet SUND hvert år honorerer de to forretningsideer blandt universitetets studerende, der på den bedste og mest innovative vis kan forene life science med entreprenørskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier