MedWatch

Det amerikansk marked for høreapparater voksede 37 pct. i 2021

Producenter af høreapparater har i 2021 haft god vind i sejlene med en vækst i salget på næsten 37 pct. i USA. Navnlig de private uafhængige forhandlere har vundet fordums styrke, mens salget til krigsveteraner stadig halter noget efter, viser nye tal.

Omsætningen på salg af høreapparater i 2021 steg i USA med 37 pct., svarende til 4,73 millioner enheder, sammenlignet med året inden.

Mens 2020 gik over historiebøgerne som et sandt annus horribilis for producenter af høreapparater, hvis primære kundegruppe, den ældre del af befolkningen, i stor stil på grund af corona undlod af at gå til audiologen for at købe nye høreapparat, blev 2021 anderledes positivt.

I hvert fald på det private amerikanske marked for høreapparater, verdens største enkeltmarked, hvor omsætningen på salg af høreapparater i 2021 steg med 37 pct., svarende til 4,73 millioner enheder, sammenlignet med året inden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier