MedWatch

Audientes skyder 2022 ind med endnu et indisk partnerskab

Høreselskabet Audientes indleder det nye år med indgåelsen af endnu et indisk partnerskab – det nu sjette af slagsen – med en gruppe på 14 af private høreklinikker, der er til stede på privathospitaler og sundhedsklinikker i storbyen New Delhi.

Foto: Audientes / PR

2022 starter for fuld skrue for hørevirksomheden Audientes, der kort inde i året kan fortælle, at den har skrevet under på endnu en distributionsaftale med en partner i Indien, hvis marked er det største i verden for Audientes’ primære målgruppe.

Denne gang er det en gruppe af privatejede høreklinikker kaldet Priority Hearing, som Audientes har skrevet under på en salgsaftale med, og som med placeringer af 14 klinikker i privathospitaler og sundhedsklinikker i storbyen Delhi, ifølge Audientes fint komplementerer de andre partnere, selskabet har i området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Snipr Biome-direktør glæder sig over FDA-særstatus

Med en fast track-status fra den amerikanske lægemiddelmyndighed, FDA, ser Snipr Biomes medstifter og adm. direktør, Christian Grøndahl, frem til mere kommunikation med lægemiddelmyndigheden om kandidaten SNIPR001, der nu potentielt også kan komme hurtigere på markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier