MedWatch

Audientes nedjusterer efter forsinkelser

Høreselskabet Audientes nedjusterer forventningerne til helårets omsætning efter forsinkelse i produktionen og logistik-knas mellem Kina og Indien, der gør, at selskabet først kan levere sine høreapparater på det for selskabet altafgørende indiske marked i slutningen af 2021 og starten af 2022. ”Drønærgerligt,” lyder det fra den adm. direktør.

Steen Thygesen, adm. direktør i Audientes må nedjustere selskabets forventninger til omsætningen for helåret efter forsinkelse i produktionen og logistik-knas mellem Kina og Indien. | Foto: Audientes / PR

Den Virumbaserede hørevirksomhed Audientes kan ikke som planlagt påbegynde det fulde salg af sine høreapparater her i fjerde kvartal, og ser som følge heraf sig nødt til at nedjustere dets forventninger til helårets omsætning.

Hvor selskabet før regnede med en omsætning i 2021 i spændet 3,5-5 mio. kr. på salg af apparatet ’Ven’, som er designet til at hjælpe personer med op til alvorligt høretab, ser man nu kun en omsætning på et niveau op til 1,5 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier