MedWatch

WS Audiology overtager brasiliansk distributør

Den delvist danske koncern har overtaget Audibel Aparelhos Auditivos.

Foto: WS Audiology / PR

Delvist danske WS Audiology (WSA) har overtaget en brasiliansk distributør af høreapparater. Det er Audibel Aparelhos Auditivos, der er blevet købt op, oplyser WSA mandag eftermiddag,

Der sættes dog ikke tal på handlens størrelse. Men ifølge høreapparatkoncernen, der en fusion mellem danske Widex og det dengang EQT-ejede Sivantos tilbage i 2019, vil det styrke dets position på det voksende brasilianske marked.

"Audibel-opkøbet giver os en stor mulighed for at styrke vores position i Brasilien yderligere, da det vil forbedre WS Audiologys adgang til salgskanalerne og yderligere øge vores portefølje af brands i Brasilien," siger Carsten Buhl, chef for Latinamerika, EMEA og Canada hos WS Audiology, i meddelelsen om opkøbet.

Ifølge WSA er den brasilianske distributør en vigtig aktør på det brasilianske engrosmarked og et respekteret brasiliansk høreapparatmærke.

Audibel blev grundlagt for 38 år siden og sælger både på det offentlige og private marked for høreapparater. På sidstnævnte udnytter virksomheden et netværk af franchise- og detailhandelspartnere under brandet Audibel.

EQT sætter streg under langsigtet investering i WS Audiology

WS Audiology henter ny finansdirektør fra Ørsted 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier