MedWatch

Unik ejerstruktur gør finansdirektørposten i WSA både attraktiv og udfordrende

Jagten er gået ind på den næste finansdirektør for WS Audiology, efter at Søren Westh Lonning onsdag lod vide, at han stopper i selskabet af helbredsmæssige årsager. Kassemester-posten i WSA er med selskabets unikke ejerstruktur både yderst attraktiv og udfordrende, vurderer headhunter, der har særligt én mand som et godt bud på en afløser.

Foto: WS Audiology / PR

Stillingen som finansdirektør er ledig hos høreapparatsgiganten WS Audiology, efter at det onsdag i sidste uge kom frem, at Søren Westh Lonning fratræder 8. november for at pleje sit helbred.

Og det er en særdeles attraktiv jobåbning, der nu er i spil, men også en position, der stiller nogle helt særlige krav, lyder det fra Henrik Brabrand, der er adm. direktør i headhuntervirksomheden Albright Partners, som har specialiseret sig i rekruttering i life science-sektoren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier