MedWatch

Sonova-ejet hørefirma dykker 42 pct. på bundlinjen

Hørekoncernen Advanced Bionics’ danske afdeling har trods en øget omsætning ikke kunnet konvertere mersalget til en tilsvarende vækst på bundlinjen, der dykker med 42 pct. Statsfinansieret corona-tilskud holder hånden under selskabet.

Det danske datterselskab til Sonova-ejede Advanced Bionics blev i senste regnskabsår holdt i live af coronastøtte fra den danske stat. | Foto: Stringer/Reuters/Ritzau Scanpix

Det danske datterselskab til Sonova-ejede Advanced Bionics har i det seneste regnskabsår øget salget af cochlear-implantater, som er selskabets kerneydelse. Men trods fremgangen i salget, der også tæller tilbehør til cochlearimplantater, har høreselskabet ikke formået at vokse tilsvarende på bundlinjen, der er dykket drastisk sammenlignet med regnskabsåret inden.

Det fremgår af selskabets nyligt offentliggjorte årsrapport, der dækker perioden 1. april 2020 til 31. marts 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier