MedWatch

Sonova-ejet hørefirma dykker på både top- og bundlinje – lever kun på ejerens nåde

Selskabet Advanced Bionics har i det seneste regnskabsår omsat for mindre og genereret mindre overskud end året inden. Som taber af forrige års udbud af implantater, lider selskabet fortsat, og firmaet lever nu kun på ejerens nåde, der har givet tilsagn om støtte i et år fra regnskabets aflæggelse, der fandt sted i marts, lige da corona-krisen gik i gang.

Tabt udbud hos Sonova-ejet hørefirma får stadig konsekvenser for både top- og bundlinje. | Foto: Stringer/Reuters/Ritzau Scanpix

Ligesom tilfældet var det sidste år, har det danske datterselsskab til Sonova-ejede Advanced Bionics i det seneste regnskabsår ikke kunnet holde tidligere tiders vækst i salget af cochlear-implantater, som er selskabets kerneydelse.

Det tidligere Greve-, nu Valby-baserede selskab måtte nøjes med en andenplads, da vinderen af det første nationale udbud af cochlear-implantater i foråret 2018 blev udpeget blandt fire interesserede virksomheder, og det mærker selskabet stadig følgerne af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier